کتاب «عیدگاه» منتشر شد | بازسازی فضای تاریخی و بومی مشهد ویژه مخاطب نوجوان برپایی ایستگاه‌های نقاشی غدیر ویژه کودکان در حرم مطهر رضوی برگزاری ۵۰۰ جشن غدیر با همکاری مردم در مشهد بازگشت زائران بدحال از عربستان با اولین پرواز‌ها (یکم تیر ۱۴۰۳) چیستی عید غدیرخم در  تبیین پیامبراکرم‌(ص) بررسی شبهات مرتبط با «غدیر» | تلاش شکست خورده برای تحریف تاریخ میهمانی غدیر در ۳۰۰ شهر برگزار می‌شود ۱۰۰ هزار بوته و شاخه گل نذر عید ولایت شدند فضاآرایی ویژه حرم مطهر امام‌رضا(ع) به مناسبت دهه ولایت و عید سعید غدیر خم میراثبان نفائس خطی حرم رضوی | یادی از مرحوم میرزا مهدی ولایی، فهرست‌نگار کتابخانه حرم حرص پسندیده و ناپسند در اخلاق رضوی چرا به زیارت امام‌رضا(ع) حج فقرا گفته می‌شود؟ | جان به قربان تو شاها که حج فقرایی برپایی جشن بزرگ «بابا علی» با حضور ۳۱ هزار یتیم در استان‌های کشور ۱۲ خادم هنرمند مشغول شستشو و پرداخت گنبد رضوی (۳۰ خرداد ۱۴۰۳) تصاویری زیبا از کتیبه جدید صحن گوهرشاد در آستانه عید غدیر (۳۰ خرداد ۱۴۰۳) همایش بزرگداشت روز بسیج اساتید برگزار شد | تشکیل شبکه اساتید بسیجی خراسان‌رضوی کتاب «تواضع»، دومین جلد از مجموعه اخلاق توحیدی، منتشر شد
سرخط خبرها
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت:

بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است

  • کد خبر: ۲۳۷۷۸
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای بازگشایی حرم مطهر رضوی باید تمامی سازمان‌های مرتبط آمادگی لازم را داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از دکتر محمد مهدی گویا در حاشیه بازدید از روند درمان مبتلایان به کرونا در مشهد گزارش داد: در شرایط کنونی زمان بازگشایی مضجع شریف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید آمادگی‌های لازم در این زمینه ایجاد شود و این آمادگی تنها از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کافی نیست.
وی افزود: سازماندهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بیماران مبتلا به کرونا در کشور کم نظیر است بطوریکه خدمات رسانی به بیماران به شکل مناسب در این دانشگاه در حال اجراست. 
وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سازماندهی مناسب میان حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش و اجرای برنامه سطح بندی بیماران مبتلا به کرونا ادامه داد: در این برنامه تلاش شده است بیماران در سطوح مختلف خدمات را دریافت و کمتر در مراکز درمانی بستری شوند. 
دکتر گویا گفت: بیشتر بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطوح یک و ۲ خدمات معاینه، تشخیصی و دارو درمانی دریافت می‌کنند و به شکل مناسبی بیماران و خانواده آنها کنترل و تحت مراقبت بهداشتی قرار می‌گیرند و این امر موجب شده است بار سنگینی از روی دوش بیمارستان‌های خط مقدم مبارزه با کرونا برداشته شود.
وی با اشاره به نحوه پاسخگویی به بیماران در آزمایشگاه‌های مرتبط با کرونا در خراسان رضوی افزود: مراکز سرپایی به خوبی ساماندهی شده و نمونه‌های بیماران در این مراکز دریافت و به آزمایشگاه ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: نتایج آزمایش بیماران نیز طی ۲۴ ساعت آماده و در صورت نیاز به دارو درمانی یا هر خدمت دیگر، اقدامات لازم برای بیمار انجام می‌شود. 
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت امروز به اتفاق دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان این وزارتخانه از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی و بیمارستان‌های ویژه بیماران مبتلا به کرونا در مشهد بازدید کرد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->